Her holdt fotovognene i 2017

Kort over fartkontroller i 2017

Vores brugere har indsamlet mere end 28.000 bekræftede fartkontroller i 2017 i hele landet, og disse placeringer vil vi gerne dele med dig, så du kan få overblikket over, hvor du skal være ekstra opmærksom på de danske landeveje.

Du kan finde trafikkortet lige her og undersøge, hvor fotovognene holder i dit område. Du kan komme fotovognene i forkøbet, og undgå en fartbøde – hvem vil ikke det?

 

 

Og du tænker – Hvor bliver der skrevet flest bøder?

 

Det er ingen hemmelighed, at der er meget fokus på fartkontrol i Danmark, de er trods alt på finansloven og en del af politiets resultatmål. Det betyder, at der er mange fotovogne på vejene, som hele tiden overvåger de danske veje. De danske fotovogne laver fartmåling med laser og fotograferer din nummerplade med avanceret kameraudstyr, hvilket betyder, at du vil se en rød blitz, hvis fotovognen fanger dig. Det er faktisk sådan, at en fastmonteret ATK-vogn kan måle to køretøjer i sekundet på tværs af fire vejbaner. Af den grund er det en god idé at bruge to minutter på vores oversigt ovenfor.

Selvom der er mange fotovogne, er det ikke ensbetydende med, at fartgrænsen overskrides mest i disse områder. Vi har derfor samlet et par lister med områder, hvor der bliver givet flest bøder i Danmark. Så hvis du kører her og plejer at “følge trafikken”, så kast et ekstra blik på dit speedometer.

 

 

Her er top ti over de mest bøderamte veje i hele Danmark

 

 1. Helsingørmotorvejen, Gentofte
 2. H.C. Andersens Boulevard, København V
 3. Storebæltsbroerne, Slagelse
 4. Nordjyske Motorvej, Randers
 5. Fynske Motorvej, Odense SØ
 6. Roskildevej, Frederiksberg
 7. Sydmotorvejen, Vordingborg
 8. Randersvej, Randers
 9. Åboulevard, København N
 10. Europavej, Frederikshavn

 

Top tre på Sjælland

 

 1. Helsingørmotorvejen, Gentofte
 2. H.C. Andersen Boulevard, København V
 3. Roskildevej, Frederiksberg

 

Top tre i Midtjylland

 

 1. Holstebrovej, Viborg
 2. H P Hansensvej, Herning
 3. Viborgvej, Holstebro

 

Top tre på Fyn

 

 1. Fynske Motorvej, Odense
 2. Middelfartvej, Blommenslyst
 3. Tietgens Allé, Odense

 

 

Undgå uforudsete fotovogne

 

Vores kort over fotovogne i 2017 kan give dig et overblik over fotovognenes typiske placering, men hvis du vil opdateres i trafikken lige nu, så download vores app Trafik Alarm, og få trafikmeldinger, så snart de sker. Vi informerer dig om køer, fotovogne, uheld osv. Gør dig selv den tjeneste, og hent appen. God tur!