Ny opdatering til Trafik Alarm-app’en

Der er kommet nye funktioner i app’en. F.eks. er der nu tilføjet en funktion så du kan se, hvad den tilladte hastighed er, så du bedre kan følge med i om du overholder hastighederne (gælder kun Beta-version på udvalgte strækninger). Desuden kan du få push-beskeder med varslinger og reminders, dette kræver blot at du husker at sige ”ja tak” til pop-up om notifikationer ved første start efter opdateringen.

Herudover har vi fået et nyt app ikon, forbedret ydelse, forbedret sikkerhed og stabilitet samt rettet de fejl der fik app’en til at gå uventet ned for nogle brugere. Vi håber, I bliver glade for de nye opdateringer.

Vi vil gerne vide hvad I synes om de nye funktioner, så skriv til os på support@trafikalarm.dk, hvis I har ønsker eller forbedringsforslag

2 replies on “Ny opdatering til Trafik Alarm-app’en

  • tynanbasham@gmail.com

    Det ville være fantastisk, hvis der kunne komme navigation i app’en også, så man ikke skulle have 2 ting kørende samtidig

    Mvh. Kristina

  • Trafik Alarm

    Det er en rigtig god ide med navigation. Vi har en opdatering i Beta test i øjeblikket, hvor vi tester navigation i trafik Alarm app’en.
    Der er mange detaljer, som skal testes før vi er tilfredse, så det kan godt tage lidt tid endnu, før den bliver klar 🙂

Comments are closed.