Trafik Alarm – Et godt Fartkontrol.nu alternativ

Den ellers meget populære app Fartkontrol.nu er lukket, på grund af nye krav fra Google. Hvis du er en af de mange brugere af appen, så står du måske og leder efter et godt Fartkontrol.nu alternativ, som står til at leve i mange år. Der behøver du heldigvis ikke lede længere end Trafik Alarm, Danmarks ældste trafikfællesskab med mere end 1 million downloads.

Alt det, et Fartkontrol.nu alternativ skal kunne, og mere til

Hvis du er en trofast bruger af Fartkontrol.nu-appen, så vil du gerne hurtigt i gang med at få dine vante advarsler. Trafik Alarm er fuldkommen gratis at bruge til at modtage og rapportere om fartkontroller, vejarbejde og andre hændelser. Appen kræver ikke nogen plastikdims i bilen, hvilket gør den til et 1:1 Fartkontrol.nu alternativ. Du kan sætte appen op på få minutter, efter den er hentet fra din app-store hos Apple eller Google.

Trafik Alarm sparer dig ikke kun for fartbøder, men advarer også om farer på vejen, vejarbejder og meget andet. Med vores integrerede kort er det utroligt nemt at orientere sig, inden man kører afsted, samt holde sig opdateret undervejs. En lækker lille feature – som er helt valgfri – er en daglig morgenbesked om advarsler i nærheden. Alt det gør Trafik Alarm til et moderne, godt alternativ til Fartkontrol.nu.

Sjovere at køre med Plus-funktioner

Trafik Alarm er det ældste trafikfællesskab i Danmark, og i anledning af vores 10-års fødselsdag giver vi 6 mdr Plus-funktioner gratis, som en meget lang prøveperiode. På den måde har du god tid til at prøve alle appens funktioner af, så du kan afgøre, om vi er det rette Fartkontrol alternativ for dig. Derudover er priserne på et Plus-abonnement sænket helt generelt. Det betyder at du fx kan få to år for 249 kr., altså 10,4 kr. om måneden, når du er færdig med det gratis første år.

Med Plus-funktioner får du meget mere oveni advarslerne, såsom navigation og et stort udvalg af stemmer, bl.a. underholdende talte advarsler fra Ole Thestrup. Du får også et nyttigt speedometer samt dækning i det meste af Europa. Det er altså en virkelig nyttig app at have ved hånden, også når du tager på ferie.

De unikke stemmer og features gør Trafik Alarm til langt mere end et Fartkontrol alternativ – det er en app der har sin egen personlighed. Hvis du har en bil med Apple CarPlay, så kan vi også berolige dig med, at Trafik Alarm fungerer sømløst dertil.

Konklusion

Vi synes selvfølgelig selv, at vi har et fantastisk trafikfællesskab, samt en app med masser af fede funktioner. Med prøveperioden på et helt år behøver du dog heldigvis ikke at tro blindt på os. Du kan få adgang til alle funktioner lige nu og se, om vi er det Fartkontrol.nu alternativ, du gerne vil bruge.

Har du nogen som helst spørgsmål til os, så hører vi altid gerne fra dig på support@trafikalarm.dk.