Trafik Alarm bliver integreret i Apple CarPlay!

Det har taget lang tid, men nu er vi endelig blevet godkendt af Apple, så Trafik Alarm nu fungerer med Apple CarPlay. I øvrigt som den første navigations- og fartkontrolapp i Nordeuropa – og Danmark.

Vi er glade og stolte over, at vores app er blevet godkendt af Apple. De er jo i forvejen kendt for deres krav til kvalitet i de apps, der får lov til at være en del af deres platforme. Det gør sig især gældende i CarPlay, hvor designet og teknologien skal være 110 % i orden, da man jo interagerer med appen under kørslen.

At Trafik Alarm nu er til stede i Apple CarPlay er derfor et kæmpe kvalitetsstempel, som vi er ovenud glade for at kunne løfte sløret for.

Vi har testet CarPlay-løsningen med vores kære brugere og betatestere på vejene igennem et stykke tid, og tilbagemeldingen har entydigt været fremragende, så det er en opdatering der batter.

CarPlay er i dag integreret i mere end 500 bilmodeller, og stort set alle nye bilmodeller fås med CarPlay.

Vi får altså adgang til et kæmpe marked, som vil forbedre vores produkt endnu mere, da flere brugere betyder bedre data. Til glæde og gavn for alle vores kunder!

Med venlig hilsen

Trafik Alarm

 

3 replies on “Trafik Alarm bliver integreret i Apple CarPlay!

 • Henrik S. Pedersen

  Jeg prøvede det for første gang med CarPlay i dag.

  Det virker ganske udmærket. Det har været længe undervejs, men dejligt at det nu endelig er tilgængeligt.

 • Anonym

  Superflot grafik som virker godt på bilens display
  Langt bedre “syn for sagen”
  Lettere at “alarmere”

Comments are closed.