Trafik Alarm x ParkOne – To uundværlige apps

Trafik Alarm og ParkOne er to fantastiske apps til dig, der vil undgå bøder – både mens du kører og ved parkering. 

Lige nu får du 12 mdr. Trafik Alarm Plus gratis, og vores venner hos ParkOne har med deres parkeringsapp de laveste gebyrer i deres branche på kun 1 kr. pr. parkering.

Her på siden har vi samlet alt hvad du skal bruge for at komme godt i gang med begge apps, så du er helgarderet mod bøder.

 

Trafik Alarm – undgå fartbøder fra næste køretur

Trafik Alarm er Danmarks ældste trafikfællesskab, med over en million downloads. Det tager kun et øjeblik at oprette en gratis bruger gennem vores app, og så er du klar til at modtage advarsler.

Med vores udvidede prøveperiode på Plus-medlemskab på hele 12 mdr. får du også bl.a. talte advarsler, navigation, speedometer og advarsler om kameraer i hele EU.

Efter det første år koster et Plus-medlemskab kun fra 10,38 kr/md.

 

ParkOne – Enkel og billig parkering

Du kender sikkert ParkOne fra at være verdens førende brand i elektroniske p-skiver, men kender du også til deres ret så geniale parkeringsapp?

Appen sikrer dig nemlig den laveste pris i branchen, med et gebyr på kun én krone pr. parkering. Med mulighed for automatisk MobilePay-betaling er det også ultra-nemt at betale for din parkering.

Vi kan skrive under på at deres app også er super nem at bruge, både når du skal starte og forny din parkering.

 

Trafik Alarm x ParkOne – To uundværlige apps

Trafik Alarm og ParkOne er to fantastiske apps til dig, der gerne vil undgå bøder – både under kørslen og ved parkering.

Lige nu får du nemlig 12 måneders Trafik Alarm Plus helt gratis. Er du oprettet hos os, så kan du hos ParkOne nyde godt af Danmarks billigste parkeringsapp til kun 1 kr. i gebyr pr. parkering. 

På denne side har vi samlet alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang med begge apps, så du er helgarderet mod bøder.

Trafik Alarm - Undgå fartbøder fra næste køretur

Trafik Alarm er Danmarks ældste trafikfællesskab med over en million downloads. Det tager kun et øjeblik at oprette en gratis bruger gennem vores app, og så er du klar til at modtage advarsler. Med vores forlængede prøveperiode på Plus-medlemskab på hele  12 måneder får du også blandt andet talte advarsler, navigation, speedometer og kameraadvarsler i hele EU. Efter det første år koster et Plus-medlemskab kun fra 10,38 kr./md.

ParkOne – Danmarks billigste parkeringsapp

Du kender sikkert ParkOne fra at være verdens førende mærke inden for elektroniske p-skiver, men kender du også til deres ret geniale parkeringsapp?

Er du først oprettet hos Trafik Alarm, så kan du via ParkOnes app få landets billigste betalingsparkering. Gebyret er nemlig på blot én krone per parkering for Trafik Alarm-brugere. Du får helt automatisk den gode pris, når du opretter dig.

Vi kan bekræfte, at deres app også er super nem at bruge, både når du skal starte og forny din parkering. Med mulighed for automatisk MobilePay-betaling er det ultranemt at betale for din parkering.